Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2016 09:14 - Не съм тукашна
Автор: 4efa Категория: Забавление   
Прочетен: 1290 Коментари: 2 Гласове:
1



 Идвам от една планета в галактика от мъглявина, която тук сте нарекли “Конска глава”, а съзвездието - “Орион”. Не се шегувам, не съм тукашна. Очите ми не светят в зелено, нито главата ми е като круша. Съвсем нормална съм. Ако си мислите, че имам бизнес компания с име “Орион” се лъжете. Целта ми не са парите, което ми създава известни неудобства. Най-голямото от тях е, че може да бъде разкрит моят неземен произход. Мисията ми е проста. Изучавам ви. Наблюдавам ви и ви анализирам. Е, това беше трудно допреди време, когато нямаше интернет. Мислите си, че вие го измислихте? За да изпълня мисията си, моите приятели трябваше да ми пратят или един камион със странни правоъгълни хартийки, или да пуснат тук и там по нещичко, което да ви накара да изобретите нета. Сега обикалям света и ви наблюдавам. Не си губя цялото време в усилия да се сдобия с малките портрети. Закъсали сте. Да, да!. Нещата при вас не са както очаквахме. Покрай подсказките за интернет, развихте толкова много технологии, а вие все още сте като мравките. Тичате непрекъснато насам-натам. Не се спирате, не се оглеждате, не мислите. Не прогнозирате.Нямате визия за бъдещето. Живеете като в киноцентър. Правите си декори и играете роли. Лъжете се един друг, но мен няма как да излъжете, понеже не съм оттук. Вие сте странни създания. Ролите ви се режисират от тези от вас, които са събрали най-много малки портретчета. А сте измислили толкова хубава игра! Нарекли сте я - шах. Сега ви е редят върху тази ваша шахматна дъска, но само аз мога да видя как. На много царе е отредена ролята на пешки. Не случайно, чета в нета, че много хора се чувстват не на място. И как иначе?

Какви са тези ваши локални Богове? Вие в кой век от създаването си живеете? Пращахме ви ги последователно. И посланията бяха ясни и точни. А вие? Превърнахте Буда в Бог, убихте Исус и го държите още закован на кръста по храмовете си, а Мохамед го развяхте на бойно знаме. Имате самолети, мобилни мрежи, летите в космоса и водите религиозни войни. Не, не! Наблюденията ми са тревожни. Планетата ви е толкова благодатна, а вие сте си я оградили, копаете каквото сте заградили и го продавате срещу малки портрети. Честно, това е неразбираемо в нашата галактика. 
При нас нещата изобщо не стоят така. Ние не убиваме себеподобните си. Дори не мислим, че е възможно. Нямаме врагове, които да са с Разум. Мислите, че ни е скучно? Ох, колко грешите! И ние имаме нещо, което вие с вашето мислене ще наречете враг. Това е времето. Само, че за нас, времето не е точно враг а партньор, който помага за нашето развитие. Ако искате да знаете, нашата история продължава точно колкото вашата. Но, очевидно сме ви изпреварили със светлинни години. Ние не само пазим планетата си от влиянието на времето, но ние вече сме създали няколко планети като нашата. Имаме си резервен вариант. Установили сме много отдавна, че всичко във вселената има продължителност на живот. Сега сме притеснени за вас. Вие сте толкова назад в развитието си! Още не сте започнали работа по създаване нито на резервни планети, нито на резервно слънце. Дори атмосферата на тази, която имате не може да опазите. А времето си върви. Ние сме на мнение, че живеете в голяма заблуда. Мислите, че всичко е вечно. Вие изобщо сте приели, че времето е относително и това ви е достатъчно. Само, че на земята, времето си е на сто процента абсолютно. Понякога сте толкова смешни! 
Защо си мислите, че е възможно да дойдат извънземни, които да ви колонизират и дори убиват? Няма такъв филм. Засега вие сте на опашката, а ние-останалите не убиваме, нито превземаме. Засега само се тревожим. Обмисляме да форсираме развитието ви в правилна посока. Щем-не щем, ще допуснем няколко метеорита, които да паднат върху планетата ви. Без никакви фатални последствия. Дано се сетите, че ви трябва космическа технология, която да осигури поне метеоритен щит. 
Понякога сте толкова глупави! Изхвърляте тонове храни, а имате гладуващи хора. При нас не е така. И ние работим, но знаем, че храната, от която имаме нужда е малко. Колко храна може да изяде един човек за ден?! Ето как е при нас. Децата учат - като при вас, а възрастните работят. Дотук нищо необичайно. Да, но ние не се делим според някакви хартийки, а според уменията и знанията си. Но и това деление е условно, защото всеки един от нас е еднакво значим колкото всеки друг. Този, който отглежда зеленчуци има същите потребности като този, който разработва нови двигатели за нашите летателни апарати. Най-умните от нас се занимават с планиране и прогнози. Имаме ли стимул, като нямаме пари? О, разбира се! Това са инструментите. Този, който отглежда зеленчуци притежава необходимите за това инструменти, а онзи, който изследва космоса има дори собствен космически летателен ханк ( вие го наричате кораб). Всички деца мечтаят да знаят най-много, за да получат най-интересните инструменти за работа. Организираме панаири на знанието и при нас нищо не се продава. И как иначе? Ние не познаваме парите. Имаме си места, подобно на вашите магазини, в което има всичко необходимо за съществуването ни. Просто влизаш и си вземаш храна и дрехи. Излишната храна ( рядко се застоява храна) се превръща в енергия. Болници като вашите - нямаме. Нашата медицина е доста напреднала. Не бива да разказвам за всичко, но много отдавна, нашите лекари разработиха методи за възстановяване на здравето насън. За вас това е непонятно, но човешкото тяло има много неоткрити от вас способности. Мислите, че сте разкрили тайните на човешкия геном, но грешите. Изоставате. Болестите ви идват от грешни деления на клетките…изобщо, вие сте като компютри заразени с вируси, които нямат антивирусна програма. Развитието ви не е на ниво. Понякога, приличате на пауни в размножителен период. Отделяте толкова време и енергия в грижа за “оперението” си. Ние не отдаваме значение на дрехите си. Повечето от нас носим бели дрехи от качествена органична материя.

Тревожно е. Не бива да се държите с планетата си като паразити. Задачата ми е да ви наблюдавам. Каквото видя го описвам, а моите куриери го отнасят за връзка с вас до нашата междинна пощенска кутия. Намира се зад огледалото ( на обратната страна на луната). Там вече са изпратени няколко доклада. Разбрах, че още не сте ги получили. Защо?!




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. katara - поздрави ,чефи..
13.02.2016 22:08
много ми допадна ;)))
идвайте по бързоо ,мила
цитирай
2. 4efa - много ми допадна ;))) идвайте по ...
14.02.2016 20:50
katara написа:
много ми допадна ;)))
идвайте по бързоо ,мила


Правим всичко възможно :)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: 4efa
Категория: Политика
Прочетен: 37813
Постинги: 20
Коментари: 17
Гласове: 24
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930